Бетонски пин понг маси во секое маало

Со цел диверзификација и зголемување на спортско рекреативните активности на граѓаните на Штип, добро е да се постават бетонски пинг понг маси во повеќе маала, паркови и школски дворови. Идејата е од Швајцарија и Хрватска. Бетонските пинг понг маси може да ги произведува локална компанија зошто нема ништо комплицирано за изработка. Секој кој сака да игра ќе си донесе мрежа и рекети. Нема големи финансиски импликации за реализирање на идејата но ќе има впечатливост и зајакнување на спортско – рекреативниот дух на Штипјани.

 

Предлагач: Трајче Рушев

1573
Категории: ,

Оценки

Сè уште нема оценки.

Бидете прв што ќе даде оценка за идејата: Бетонски пин понг маси во секое маало

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.